112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (2024)

In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.

Geschreven door

Redactie

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

21.28

Geen trein tussen Breda en Roosendaal

Tussen Breda en Roosendaal rijden er geen treinen door de inzet van hulpdiensten. De NS verwacht dat dit tot half twaalf vanavond duurt. Mogelijk komt lekkende ketelwagon. De brandweer en ProRail zijn ter plaatse en hebben een onderzoek ingesteld.

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (2)

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (3)

19.35

Politie zoekt man in Eindhoven

De politie is in Eindhoven in de omgeving van de Frankrijkstraat op zoek naar een man, 25 tot 30 jaar. Hij heeft een licht getinte huis en zwart golvend haar. De man draagt een zwart lederen jack en een zwarte broek. Hij is weggelopen in de richting van Dr Berlagelaan/Europalaan. De politie vraagt de persoon niet zelf te benaderen, maar 112 te bellen.

18.17

Ongeluk op A2

Door een ongeluk op de A2 Eindhoven richting Maastricht staat er tussen Echt en Urmond een file van 7 kilometer. Er zijn twee rijstroken zijn dicht en de vertraging bedraagt ongeveer 40 minuten, meldt de ANWB.
UPDATE: De A2 is weer vrij

18.09

Jongeman ernstig gewond na aanrijding

Op de kruising IABC met Heilaarstraat in Breda is rond toen over half vijf een jongeman op zijn fiets aangereden door een vrachtwagen. De jongeman is ernstig gewond met een ambulance onder begeleiding van de trauma arts overgebracht naar het ziekenhuis. Wie er geen voorrang verleende is niet duidelijk.

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (5)

16.27

Man vermist in Geert

De politie is in Gemert in de omgeving van Wijst op zoek naar een man die sinds vanmiddag wordt vermist. De man is wit, ongeveer 1.80 meter tot 1.90 meter lang, slank en kaal. Hij draagt een grijs shirt met korte mouwen, vermoedelijk een spijkerbroek en heeft een oorbel in zijn linkeroor. De man is vertrokken op een ouder model grijs/groene fiets. Heeft u tips? Bel dan met 112.

16.01

Vakantiedrukte 'valt mee'

Het is aardig druk rond Eindhoven. Zo is er vertraging op de A2 richting Maastricht bij knooppunt Batadorp en de A58 bij hetzelfde knooppunt. Volgens Dennis Mooij van de ANWB valt het erg mee met de vakantiedrukte. "Je ziet vooral drukte richting de Duitse grens vanwege grenscontroles in verband met het EK." Veel mensen vertrekken op zaterdag. "Dan zal het vooral richting het zuiden drukker worden", verwacht Mooij.

13.00

Man mishandeld nadat hij jongeren aanspreekt

Een 51-jarige man is afgelopen nacht mishandeld in het Valkenbergpark in Breda. Ook zijn er spullen van hem gestolen. De politie heeft daarna een 19-jarige man uit Breda aangehouden. Die was lid van een groepje van drie jongeren. Zij werden door de man aangesproken op het in elkaar trappen van een prullenbank in het park. Toen zij lieten merken dat ze daar niet van gediend werden, probeerde de man weg te rennen. Hij werd door de jongens neergehaald en getrapt. Zijn horloge, bril en geld werden gestolen.

12.12

Politie start onderzoek na vinden dode in huis

In de straat Midakkers in Eersel is vanochtend een overleden persoon gevonden in een huis. De politie is een onderzoek gestart en houdt het scenario open dat diegene door een misdrijf om het leven is gekomen.

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (6)

Lees hier meer

11.06

N65 dicht na ongeval

Op de N65 bij Biezenmortel zijn vrijdagochtend een vrachtwagen en een auto met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de auto is daarbij licht gewond geraakt. De N65 is afgesloten.

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (7)

Lees hier meer over het ongeluk

10.59

Man gewond bij brand in woning

Brandweerlieden hebben vanochtend aan de Burgemeester Sweensstraat in Helmond een gewonde man in een brandende woning gevonden. Hij lag op de grond terwijl er brand was in de woonkamer. Een ambulance heeft de man naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft her vuur geblust en doet onderzoek naar het ontstaan van de brand.

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (8)

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (9)

09.00

Signalen van mensenhandel bij controles

Het zogenaamde Bestuurlijk Interventieteam Meierij heeft in de maand juni in in vijf gemeenten in Oost-Brabant gecontroleerd op mensenhandel. In Sint-Michielsgestel, Meierijstad, Vught, Heusden en Boxtel werden bij veertien controles overtredingen vastgesteld met onder meer de registratie van arbeidsmigranten, illegale bewoning en uitkeringsfraude. Bij acht controles zagen de instanties zeven sekswerkers en pikten ze signalen van mensenhandel op. Een adres werd gesloten omdat er overlast voor de buurt was en het mogelijke gevaar voor sekswerkers.

08.00

Man denkt dat auto brandt en belt 112

Een bestuurder heeft vanochtend zijn bestelauto langs de straat Peerkesbos in Boxtel geparkeerd omdat hij dacht dat er brand in het voertuig was ontstaan. Hij liet de brandweer komen, maar die kon niet vaststellen dat er brand in de auto was. Ook een warmtebeeldcamera kon geen vuur ontdekken.

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (10)

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (11)

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (12)

03.45

Auto botst tegen boom

In de Moerstraat in Breda is afgelopen nacht een bestelbus van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Waardoor de bestuurder van de weg is geraakt, is nog onbekend. Een traumahelikopter kwam naar de plek van het ongeluk en landde op een nabijgelegen grasveld.

Voor zover bekend is één persoon met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het slachtoffer eraan toe is, is niet bekend.

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (13)

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (14)

02.00

Auto vat spontaan vlam, bewoners blussen brand

In de Van Limburg Stirumstraat in Oss is afgelopen nacht rond twee uur een auto in brand gevlogen. De eigenaresse had halverwege de avond haar auto voor het huis geparkeerd. Enkele uren later vatte de auto spontaan vlam.

Toen de brandweer en de politie bij de brand aankwamen hadden de eigenaren het vuur al met een emmer water geblust. De bewoners hebben beelden van een beveiligingscamera gedeeld met de politie. Die onderzoekt de oorzaak van de brand.

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (15)

00.30

Auto's botsen in Oss

Op de N329 bij Oss is gisteravond een ongeluk gebeurd. Kort voor middernacht kwamen op de kruising van de Megensebaan en de Berghemseweg twee auto's met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten daarbij flink beschadigd.

Een van de twee auto's kwam tegen een verkeerspaal tot stilstand. Een ambulance was snel bij het ongeluk maar er was niemand gewond geraakt. Beide auto's zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf.

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (16)

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (17)

21.33

Drugslab in Waalre

In een boerderij aan de Rooisestraat in Waalre is gisteravond rond negen uur een drugslab aangetroffen door agenten. Er werd op het moment van de inval niet geproduceerd, meldt de politie. Het arrestatieteam deed de inval nadat de politie informatie kreeg over een mogelijk drugslab op de plek. Er is niemand opgepakt.

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (18)

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (19)

112-nieuws: brand in huis, man gewond • controles op mensenhandel (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 5799

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.